søndag 18. august 2013

Høstkatalogen fra STRAND





Etter mye hard jobbing, er vi stolte av å kunne presentere
Dyktige Beate Hemsborg har stylet og tatt flotte bilder til katalogen.

I katalogen er det mange nyheter som vil bli vist fram for første gang på Gave og interiørmessa på Lillestrøm 22.-25.august. Du finner oss på stand E01-33.

torsdag 15. august 2013

Dilla på håndlaget

Epladamene har gjort det igjen!
Deres nyeste prosjekt er et godt gammeldags håndarbeidsblad, som ikke er gammeldags i det hele tatt, men ungt og fresht. Bladet er fullt av DIY-ideer, kreative mennesker og inspirasjon. Jeg liker spesielt indie-preget, hvis jeg får kalle det for det, med smått og rart undergrunnshåndarbeid fra det store utland.

Jeg var så heldig å få være med og dele mine favoritter i dette første nummeret!
Her kan du følge Dilla på Facebook.

lørdag 10. august 2013

Strand på Gave og interiør Lillestrøm

Nå for tiden går dagene mine til forberedelse av messestanden min på Gave og Interiør på Lillestrøm.
Messen er en lukket fagmesse for butikker og finner sted 22.-25.august 2013.
Strand vil være i godt selskap på stand nr E01-33.
Det er veldig hyggelig om du vil ta turen innom oss hvis du skal på messen!

Bildet over er et av mine nye produkter, sirkelskjerf i lin med fjær, som jeg vil vise fram der. Fotograf er fantastiske Beate Hemsborg. Sjekk ut hennes blogg her.

Her er fra Gave og Interørmessens hjemmeside:
"Gave & interiørmessen er messen for deg som driver butikk. Kampen om kundene er tøff, «alle» selger interiør, prispresset øker, og det å få kunder til virkelig å handle når de først er innom er også en utfordring. På Gave & interiørmessen møter du de toneangivende og viktigste leverandørene som vil gjøre deg bedre rustet til å konkurrere. Vi byr på spennende trendseminarer med smakebiter av kommende sesong, ”må ha”-produkter samt interessante foredrag hvor vi setter butikken i fokus. I vår TrendZone finner du innspill om kommende sesongs stil, farger og produkter som du garantert vil ha nytte av, og trygge deg i dine innkjøp på messen.  "