torsdag 31. juli 2014

SoMe greet i Brevik!

Styling og foto: http://www.fabelaktive.com

Den 13.september skal jeg være med på SoMe greet bloggtreff i Brevik!
Partyplanner-Lise og Fabelaktig-Maia har rottet seg sammen og planlegger et kjempespennende arrangement.
Hvis alt går etter planen, skal jeg holde en liten workshop hvor man kan prøve seg på silketrykk.
Partyplanner og Festfabrikken er hovedsponsorer for arrangementet.

Her har jeg frekt og freidig klippet rett ut fra Fabelaktigs SoMe-infoside:

Partyplanner leverer det meste av utstyr til festen enten inne eller ute, her leies det ut profesjonelle telt, dekketøy, mat og utstyr og dette i storskala. Hvem bedre enn å rigge til fest for bloggere og instagrammere sier nå jeg.

Festfabrikken er både nettbutikk og fysisk butikk. Her kan du handle alt du trenger til festen det være seg papirsugerør, pompomer. muffinsformer, girlandere, piñatas - alle de detaljene som trengs for å gjøre det lille ekstra for at festen din skal skinne. Hvor bedre å starte festen enn på Festfabrikken?

I tillegg til hovedsponsoren har vi fine bidragsytere blant disse er Vibeke Design. Vibeke Design har åpnet butikk vegg i vegg med Festfabrikken, faktisk så har Vibeke åpnet i FestFabrikkens tidligere lokaler. Vibeke Design er en butikk der det selges gamle og nye skatter, malerier og håndlagde produkter av Vibeke. Butikken fører varer i landlig stil og er en egen oase i delikatesser som man kan hvile øynene sine på. Vi går alle innom Vibeke Design, da det er der det er registrering og utdeling av navnelapper.

Anemones Skafferi er en annen bidragsyter til treffet, Anette fulgte sin store drøm og åpnet nettbutikk i år. Hun vil fortelle noen ord om sin bedrift. Anemones Skafferi tilbyr en blanding av det sarte, det røffe og en egen skafferikategori der smakelige varer er å finne.

Tonerose Design har du sikkert hørt om eller kanskje du har sett henne på tv?! Vakreste Tone lager de mest magiske kakene og styler de mest fantastiske kakebord. I tillegg til å være en kløpper baker er hun en habil fotograf og generelt en multikunstner. På selve dagen vil du treffe på Tone inne på FestFabrikken der hun vil demonstrere enkle DIY som hun selv benytter seg av. Pssst! Festfabrikken selger Tonerose Boken, så hvis du kjøper den der signerer hun den helt sikkert for deg. Jeg har den boken selv og den er ett fyrverkeri av inspirasjon.

Unni Strand er hjertet og hjernen bak Strand tekstildesign, et bittelite tekstiltrykkeri som lager de vakreste kjøkkenhåndklær og masse annet og fokuserer på miljø. All bomull og lin som blir brukt er økologisk og alt hun lager er laget for hånd. Noen av produktene kan du få kjøpt på Festfabrikken og Anemones Skafferi, men Strand tekstil har også egen epla butikk. På selve treffet vil Unni holde et lite foredrag samt holde workshop i silketrykk.

Festklar drives av herlige Charlott, hun leverer alt du ønsker til festen alt fra invitasjoner, borddekning til kaker. Hun styler og ordner og lager de mest magiske rosekakene jeg noensinne har sett. Hun er med og jobber for at vi skal få tidenes fest i Brevik

http://www.fabelaktive.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar