onsdag 2. mars 2011

Har du nominert?


I will start to say I'm sorry to my english speaking readers! -The following information will be in Norwegian. Normal posts will be in English, as usual.

Hei! Har du vært innom Håndlaga 2011 og nominert?

Fram til 18.mars er det mulig å nominere sine egne og andres håndlagde ting til konkurransen.
Vi syntes det var viktig at man også skulle kunne nominere seg selv, for det er ikke sikkert man har blitt "oppdaget" av andre ennå og da er det fint med en sjanse til å få vist seg fram.
Det er åtte kategorier.
Du kan nominere maks en ting du har laget selv og maks en ting laget av noen andre i hver kategori.

Etter 18. mars, vil dommerne se gjennom alle nominasjonene og velge de ti de synes er best innen hver kategori.
Deretter blir det åpen avstemning!

Du nominerer ved å skrive en kommentar under et innlegg. Hvis du for eksempel vil nominere i kategorien for barn, finner du det innlegget og kommenterer under det.  Du kommenterer ved å skrive hvem som har laget det du vil vise fram og lime inn en link. Det er også flott om du skriver hvorfor du vil nominere akkurat denne gjenstanden.

For fullstendige konkurranseregler, les her.

Vi har jobbet lenge og hardt med dette og har også fått mange fantastiske sponsorer til gevinstene samt vidunderlige dommere som vi er veldig stolte av!
Vi håper dette kan bli et positivt arrangement hvor vi hjelper hverandre fram i rampelyset og gir oss selv og andre positiv feedback!

Spør oss hvis det er noe du lurer på!
Vi vil gjerne ha MANGE nominasjoner!
Velkommen!

5 kommentarer:

 1. Jepp, har stemt og skal stemme mer ;)

  Jeg er så i m p o n e r t over det dere har dratt igang! Ser at dere har jobbet mye med det...Det er så utrolig gjennomført og gjennomtenkt. En håndarbeidsfest uten like!
  Positivt fokus som er med på å løfte hjemmelaga! Hurra!!

  Så fint at håndarbeidsnorge har slike flotte jenter som dere! ;) Go natt...

  SvarSlett
 2. Takk for det, Siw! Du bidrar så positivt som sponsor og med kommentarer både her og der. Det er akkurat som at man ser at du smiler mens du skriver!

  SvarSlett
 3. Spennende, dette må sjekkes nærmere. Beklageligvis har jeg ikke fått tid til å henge med i nettverden på en stund, så jeg har en del å ta igjen ser jeg. PS: feirer mange kjekke besøk på bloggen min med en liten konkurranse; hiv deg gjerne med! :)http://cleancanvasstudio.blogspot.com/2011/02/giveaway.html

  SvarSlett
 4. Jeg syns det er et så utrolig bra initiativ, og jeg har lyst til å engasjere meg masse i det og nominere i øst og vest. Men jeg orker ikke annet enn å følge det fra sidelinjen tror jeg.. Men lykke til med masse nominasjoner og hele prosessen! :)

  SvarSlett
 5. I love this kind of competitions!
  Thank you for your energie! I'm going to tweet it ;*)
  Btw: How was Berlin?

  SvarSlett