torsdag 29. mars 2012

Wedding showroom


I'm lucky to have been invited to a wedding showroom in Germany. -Well, not me, but my neckties.
So today I've been busy preparing for this. I have printed some leaves, bugs and butterflies to add a romantic touch to my neckties. What do you think? Does it work?
I'm sure there's a lot of men that wouldn't be caught dead in a tie with butterflies on.
-But maybe they could just that special day?


And there's lovely roses from a wonderful man...

5 kommentarer:

 1. Nå er jeg jo ikke mann, men likte dem veldig godt :o)

  SvarSlett
 2. kjempefine, Unni! Jeg tror nok ikke mannen min ville ha brukt et slik, men han er gift forlengst, og en gammel gubbe, snart... Tja, kanskje han til og med ville ha gjort det? Hvem vet, det er ikke sikkert han er så gubbete som jeg tror?

  SvarSlett
 3. Eg likar så godt det trykket fordi eg er, og alltid har vore, litt sånn naturnerd. Trykket minnar meg om gamle botaniske plansjer og insektsamlingar, ein sånn naturhistorisk estetikk som egentlig er litt trendy for tida trur eg. Og det er jo ein kjønnsnøytral trend etter mi meining. Du kunne jo evt tenke på om du kan reindyrke det litt meir i den retninga med tanke på fonttrykket og sånt?

  Fine roser!

  SvarSlett
 4. Jeg syns det var kjempekult! De andre insektene veier liksom opp for sommerfulgene så jeg tror menn helt greit kan gå med dem:) Spurte min kjære, og han så ikke sommerfuglene en gang;) Han syns det var fint med "naturting" :) Ellers var han litt skeptisk til rose, men de grønne likte han godt:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Skeptisk til rosa skulle det stå;)

   Slett