søndag 4. september 2011

Apron


I'm thinking about making some aprons for my shop.
What do you think?
Any suggestions on prints and colors?

I have made a test apron for children too. But my usual model, well, uhm, hates to have things tied around her waist... so I need to find another model for it. Will show you later.


I hope you'll have a lovely week. I'll have my studio day tomorrow. Yay!

7 kommentarer:

 1. Jeg elsker kombinasjonen med det grå og svarte og gule! Men for min egen del har jeg funnet ut at jeg må ha forkler som går helt opp til halsen for at det skal være noe poeng.. Jeg har funnet noen gamle, fine, store forkler på loppemarked som nesten blir som kjoler. Herlig og superpraktisk :) Men det er jo en del mer jobb å lage.. :/

  SvarSlett
 2. Jeg er enig med Ida! Det er øverst det søles mest. Jeg synes kuforkleet er ku-lt, men jeg ville nok ikke ha kjøpt det, for det er øverst jeg søler mest. Jeg liker kua di veldig godt!

  SvarSlett
 3. Takk for råd!
  Jeg er jo egentlig enig i at helt forkle er mest praktisk. Men jeg synes det ser tøffest ut med kort forkle...
  Får nok jobbe mer med å finne en bedre modell.

  SvarSlett
 4. Ja, det er jeg også enig i! At det ser finest ut med kort altså. Men så framtunge folk som meg, blir ikke spesielt hjelpt, annet enn kanskje å se tøff ut!

  SvarSlett
 5. Har jobba på cafe i mange år, både med kaffemaskin og baking, og vi hadde lange forklær fra livet og ned. Ingen tvil om at t-skjorta måtte skiftes etter bakevakta, men mer bevegelsesfrihet, også ser det bedre ut ja :-) Med et kort forkle har man iallefall muligheten til å tørke seg på hendene!

  Elsker komboen med retro og svart/hvitt/moderne!

  SvarSlett
 6. Hei Unni!

  Setter veldig pris på kommenentaren din inne hos meg. Det varmet...Takk!

  Kjempefin og orginal løsning med gjenbrukstoff og lin. Tror lista for gutta ligger lavere for å bruke forkle når det er i denne modellen, og ikke den tradisjonelle over brystet. Kanskje et motiv som appelerer til dem. Noen print som du bruker på herret-skjorter, og i kombinasjon med en "guttefarge" i gjenbrukstoff. Kanskje uten lomme til gutta? Vet ikke om det blir for jentete, eller kanskje det kommer an på fargen eller plasseringen av lommen?

  Jeg digger printet av cowboydame på hest, så det hadde jeg likt godt på et forkle. Digger også kua di da, må jeg si ;) Siw

  SvarSlett
 7. Kult! Vi har sydd kjole i akkurat det samme gule stoffet :D http://alswulfianum.blogspot.com/ Håper det går greit at jeg har lånt bildet ditt.

  SvarSlett