lørdag 20. august 2011

Blomsterhagen på Abildsø / Mad about flowers

We all love flowers, don't we?
Personally, I want need flowers in my house all of the time. But in winter, when my garden is sleeping and I have to buy industrially processed flowers from the flower store, I feel kind of bad about it.
Anja Bruland is the answer to my dreams!
She is growing cut flowers in a sustainable way and selling them on farmers markets in the Oslo area.
She has this great site. (+ Facebook page.)And here's a collection of images from her lovely business: (The following post will be in norwegian.)Her er Anja. Du har kanskje sett henne og blomstene hennes på Bondens marked i Osloområdet?
Anja er også av og til gjesteblogger på den fine bloggen Moseplassen.


Jeg dåner nesten når jeg ser så mange fine blomster på en gang. Jeg må nok bare slå fast at jeg er helt gal etter blomster...


Og gjett hva? -Anja holder kurs!
Hun har et bukettkurs førstkommende tirsdag og jeg ville så gjerne vært med på det. Dessverre er tirsdag den verste dagen på jobben i forhold til å få til det. Men kanskje det er noen andre i Osloområdet som har lyst. Jeg tror det fortsatt kanskje er noen ledige plasser.
Her er kursene hennes utover høsten/vinteren:


Det er også mulig å bestille skreddersydde kurs. Hun planlegger også blant annet et kurs i dyrking av hageblomster til snitt. 

Som du kanskje vet, har jeg akkurat flyttet til et nytt hus. I denne hagen er det ingen blomster. Jeg kjenner abstinensene veldig sterkt nå. Neste år må jeg bare ha blomster og en egen avdeling for snittblomster. -Og for å si det sånn, da skal det bli en del blomster...

1 kommentar:

  1. Så masse fint!

    Du får skaffe deg nokre buskar som du kan drive kvistar av til vinteren! Forsythia, blodrips, vårkornell for eksempel. Og plommer/kirsebær frå februar/mars. Sikkert masse meir som kan drivast også, eg trur Moseplassen har tips.

    SvarSlett